Meny

Information

Ordinarie anmälan

Karlstad Trailrun 2018 går den 7 oktober. Anmälan är öppen till måndagen den  2 oktober, därefter gäller efteranmälan på plats på tävlingsdagen. Dock är antalet efteranmälningsplatser begränsade och kan ta slut.

Tävlingsplats

Bryngfjordsbacken, start ca kl 13.00 för kids racet och ca kl 14:00 är det gemensam start för 6,5 km och 13 km.

Tävlingsområdet

Här skapar vi en skön inramning inför start och efter målgång. Vi bjuder alla på kaffe – det finns en minibana att springa i för våra yngsta barn med spring i benen och det är bara att slå sig ner och njuta, mingla lite med likasinnade och våra samarbetspartners.  Team Sportia är på plats med schyssta erbjudanden inför höstens träning.

Före start

Du hämtar ditt startkuvert på Team Sportia. I ditt startkuvert finns din nummerlapp och ditt tidtagningschip. Nummerlappen ska bäras synligt på magen och tidtagningschipet ska bäras runt vänster fotleden. Vi har säkerhetsnålar till nummerlappen och ett rött kardborreband till chipet. Ett tips är att sätta kardborrebandet med tidtagningschipet utanför strumpan för att undvika skav.

 

Efter loppet

Vi bjuder alla deltagare på kaffe, Vitamin Well och något annat ätbart.

Alla deltagare får en medalj och när alla gått i mål delar vi ut bergspriset – våra fina vandringspokaler – till snabbaste man, kvinna, flicka och pojke uppför Bryngfjordsbacken, delar ut priser till de tre snabbaste i varje klass och lottar ut priser från Salming, Team Sportia och Scandic m fl till övriga startande.

Du ansvarar för att återlämna ditt tidtagningschip, vi hjälper till och påminner vid målgång. Lämnar du inte tillbaka ditt chip kommer du debiteras 500 kr.

Samarbetspartners