Meny

Om Karlstad TrailRun

Utmana dig själv i Karlstad TrailRun. Ett lopp som passar alla och är en utmaning för såväl nybörjaren som elit löparen. Loppet börjar med banans ”höjdpunkt”. Bryngfjordsbacken. 250 meter slalombacke med ett spurtpris på toppen. Blir du först upp? Eller är du mer taktisk och sparar krafterna?

Löpningen slingrar sig genom skog, förbi en golfbana och går på stigar och vandringsleder vilket gör den teknisk men ändå lättlöpt. Och väldigt, väldigt vacker.

Karlstad TrailRun har en dam och en herrklass, samt ett kidsrace (7-12år). Det finns två distanser, 6,5km (ett varv) eller 13km (två varv). Kidsracet är ca 1,5km och här springer man också i Bryngfjordsbacken. Det finns även en snitslad kortbana för de allra minsta att springa i på plats. Till den snitslade kortbanan behövs ingen anmälan. Karlstad TrailRun  är ju för alla!

Den 7 oktober 2018 kör vi, startavgiften är 250kr för 6,5km distansen och 300kr för 13km distansen. Race4Kids kostar 100kr. Hela anmälningsavgiften från Race4Kids går till Bissen Brainwalk.

 

Samarbetspartners